6 دلیل برای داشتن دفترچه خاطرات
آیا تا به حال از خودتان پرسیده اید که چرا عده ای روزانه در حال نوشتن و ضبط خاطراتشان هستند؟ شاید فکر کرده باشید که این کار بی اهمیتی است و چه دلیلی دارد آن همه وقت (یا شاید هم کاغذ و جوهر خودکار را) حرام کرد. پس باید به شما تبریک بگویم، چون گذرتان به خوب جایی افتاده است. امروز در این مقاله به شما 6 دلیل مهم برای نوشتن خاطراتتان را خواهم گفت. خدا را چه دیدید شاید نظرتان برگشت!
6. استفاده در مواقع اضطراری
ممکن است بگویید چنین چیزی خنده دار به نظر می رسد اما یک دفترچه خاطرات در این مواقع بسیار مفید خواهد بود. بسیاری از پرونده های قتل پیچیده که کاراگاهان و افسران پلیس را سردرگم کرده با خواندن دفترچه خاطرات مقتول حل شده اند. مقتول جز به جز لحظات زندگی اش را ذکر کرده. کجا رفته، با چه کسی آشنا شده و. امیدوارم هیچ وقت این مورد برایتان اتفاق نیفتد.
5.بهبود قلمتان
شما هم همیشه سر کلاس انشا دچار افسردگی حاصل از اینکه نمی دانستید چطور یک انشا دو صفحه ای خوب بنویسید، شده اید؟ نوشتن خاطرات پایان این کابوس است! (اما کاش زودتر می فهمیدیم!) خوب است بدانید که بزرگ ترین نویسندگان ، چه داخلی و چه خارجی، کار خود را با نوشتن خاطرات شروع کردند. دلیلش مثل روز روشن است؛ هر چه بیشتر بنویسد بهبود میابید.
4. بهبود روابطتان با دیگران
مطمئن هستم که هر کدام مان حداقل یکبار با این رسوایی بزرگ مواجه شدیم؛ شخصی را بعد از مدتی دراز می بینیم اما نامش را به خاطر نمی سپاریم! چه قدر آن لحظه شرمسا می شویم و می خواهیم زمین دهان باز کند و ما را ببلعد. اما ناراحت نباشید راه حلتان اینجاست! در دفترچه خاطراتتان افرادی را که ملاقات کردید با مشخصات دقیق یادداشت کنید تا دیگر شرمسار نشوید. خود من از این روش بسیار سود برده ام.
3. حفظ تاریخ زندگی
نمی دانم آیا به دردتان می خورد یا نه اما اگر روزی هوس نوشتن بیوگرافی زندگیتان را داشتید، یک دفترچه خاطرات که تمام اتفاقات را در آن ضبط کردید به کارتان می آید!
2. تخلیه احساسات و بهبود تصمیم گیری
مهم نیست اگر با محبت ترین والدین، خواهر و برادر، و یا دوستانی داشته باشید که به ناراحتی هایتان گوش دهند اما گاهی بعضی حرف ها را نمی شود به کسی گفت. در این گونه مواقع نوشتن احساسات خود روی کاغذ به سبک شدن و بهتر عملکرد کردن کمک می کند. ممکن است بدانید که احساسات انسان ها همه متشکل از هرمون ها هستند. و وقتی که یک هرمون خاص مربوط به یک احساس خاص ترشح می شود مغز نمی تواند تصمیم بگیرد. آن هرمون مانند ابری بزرگ و خاکستری سطح مغز را می پوشاند. اما وقتی احساساتتان را چه با تعریف برای کسی یا نوشتنشان تخلیه می کنید، مغزتان فرصت فکر کردن دارد. شاید برای همین است که می گویند وقتی خیلی ناراحت یا شادید قولی ندهید!
1. خود را بهتر بشناسید
گاهی در زندگی آن قدر مشغول به کار و مشکلات می شویم که کاملا از خود غافل می شویم. شاید خیلی درگیر مشغله کاری هستید و زمان آن رسیده که یکی دو روز به استراحت بگذرانید، شاید آ« قدر مهربان شدید که دیگران از این خصلت شما سو استفاده می کنند، شاید کار و تحصیلات باعث شده که از اهدافتان دور شوید و . نوشتن احساسات و افکارتان کمک می کند تا خود را بهتر بشناسید و پیشرفت کنید.
اگر از این مقاله خوشتان آمد آن را با دوستانتان در صفحات مجازی به اشتراک گذاشته و نظرتان را هم بگویید.
درباره این سایت